Mirëseerdhët në ARJEIL sh.p.k

Kompania jone operon aktivitetin e saj kryesor ne prodhimin e tubave prej betoni, te cilat perdoren per kanalizime te ndryshme. Prodhimi i tubave te betonit eshte bere me makineri te teknologjise moderne dhe ne perputhje te plote me standardet Europiane dhe Shqiptare SSH EN 1916, me titull
“Tuba dhe pajisje betoni, te paperforcuara, fibra celiku te perforcuara”

Sherbimet Tona

null

null

null

null

null

null

Per me teper informacion mbi produktet dhe sherbimet tona na kontaktoni...

Certifikatat

Arjeil eshte nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar e specializuar ne prodhimin e tubave te betonit, kesone betoni, etj te dimensioneve te ndryshme.

   Per kete ne jemi te certifikuar nga “Bureau Veritas” me certifikatë ISO 9001: 2008. .

Qe ne fillim te aktivitetit tone kemi qene shume te fokusuar ne cilesine si dhe ne llojin e produkteve. Prodhimet tona plotesojne Kerkesat e Standardeve te Shqiperise dhe standardet Europiane. Ato jane te shoqeruara te gjitha me Certifikate Cilesie.