Eshte nje kenaqesi e madhe t’ju japim nje pasqyre reale te aktivitetit te Arjeil, produkteve dhe klienteve tane qe ne u sherbejme, si edhe projektet ku ne kemi marrë pjese me sukses.

 

Arjeil eshte nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar e specializuar ne prodhimin e tubave te betonit, kesone betoni, etj te dimensioneve te ndryshme. Per kete ne jemi te certifikuar nga “Bureau Veritas” me certifikatë ISO 9001: 2008.

Kompania jone eshte themeluar ne vitin 2000 nga Z. Arjan Latifi, qe nga ajo periudhe kemi qene shume te fokusuar ne cilesine si dhe ne llojin e produkteve. Per kete qellim ne kemi investuar shume ne teknologjine qe na lejon te kemi lloje te ndryshme tubash, ne permasa dhe madhesi te ndryshme. Ne kemi disa linja prodhimi per tuba betoni ne diametra te ndryshem. Ne gjithashtu kemi makineri per prodhimin e tubave drejtkendeshe, pusetave dhe bordurave prej betoni. Kjo per shkak te mundesise qe kemi ne magazinat tona. Prodhimi dhe magazina jone eshte 16.000 m

Te gjitha prodhimet tona plotesojne Kerkesat e Standardeve te Shqiperise dhe standardet Europiane SSH EN 1916. Te gjitha prodhimet tona jane te shoqeruara me Certifikate Cilesie. Gjithashtu ofrojme edhe shperndarjen e produkteve tona, pasi ne zoterojme një flotë kamionash transporti te dedikuar per transportin e tubave dhe instalimin e tyre.

Ne portofolin e projekteve dhe klienteve tane jane:

Trema  Engeneering 2, Bectel Enka, Albavia, Alb Star, Alba Konstruksion, Copri & AKTOR, PE-VLA-KU, S.M.O. Union, Sterkaj, Alb Building, Gjoka Konstruksion, SALILLARI, Matarese, Albania Power, ANK, Alb Tiefbau, Fusha, Gintash, Mane TCI, Curri, Gener 2, Etc.

Projekti

 • Aeroporti “Nene Tereza”
 • Mbikalimi Kthesa Kamez
 • Segmenti i rruges Kalimash-Morine
 • KUZ Diber dhe Fushe Kruje
 • Rruga Mamurras-Milot, KUZ Fushe Kruje dhe Mamurras, Rruga e Arbrit
 • Rruga Rreshen-Urake Rruga Laknas -Berxull
 • Unaza e Re Shkoder dhe KUZ Koplik
 • Hyrja e Shkodres
 • Rruga Xhabiej Shkoder, Rruga Shkoder-Koplik
 • Kuz Kamez dhe Paskuqan, KUZ Kashar
 • Rruga Rreshen-Kalimash
 • Rruga Lin Pogradec
 • Unaza e madhe e Tiranes
 • HEC Kraste Martanesh
 • Rruga Tirane-Elbasan
 • Impiant Pastrimi te ujrave te zeza Tirane

Firma Ndertuese

 • Trema engineering 2
 • Alpine
 • Gjoka Konstruksion, ANK, Alb Building, Delia Group
 • GINTASH
 • Gener-2
 • Alba Konstruksion
 • Albavia
 • Curri&S.M.O Union
 • Albtiefbau
 • Gjoka konstruksion
 • Bechtel Enka
 • Pe-Vla-Ku
 • Alb Star, Fusha, Albavia, Salillari, Gener-2
 • Albania Power
 • Copri Aktor
 • Dandi Kubota