Montimi i tubave te betonit / kesoneve te betonit

Arjeil ofron te gjitha mjetet dhe pajisjet per montimin e produkteve te betonit te parafabrikuara.

  • Ekskavatore
  • Vinça
  • Pajisje montimi
  • Etj